Karamarko o Stožeru: Ako su zapriječili prolazak, to nije normalno

19.11.2013.
17:18
VOYO logo

U razgovoru za Dnevnik.hr predsjednik HDZ-aTomislav Karamarko odbacio je tvrdnje da HDZ stoji iza Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Na pitanje je li mu normalno što su pripadnici Stožera predsjedniku, premijeru i ljudima koji su izabrani od ovog naroda zapriječili prolazak, Karamarko je odgovorio:"Ako su zapriječili, ja u ovom trenutku ne znam točno kako je bilo, ako su zapriječili to svakako nije normalno. Ja mislim da je i predsjedniku i cijelom državnom vrhu mjesto bilo u toj koloni. Oni su htjeli ući, ali nisu mogli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je ponavljao da je državni vrh trebao biti u Koloni sjećanja i ostao prvi svom da ne zna što se jučer događalo u Vukovaru.

Kratkovidna politika

"Možemo razgovarati o tome zašto se to dogodilo, možemo razgovarati o toj jednoj, rekao bih, kratkovidnoj politici Vlade prema problemu ćirilice u Vukovaru i upravo je ta kratkovidna politika iritirala građane", kazao je šef HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je zaključio, jedinstvenost u Vukovaru je "priječila je nerazumna politika Vlade i njena nesposobnost da komunicira sa Stožerom".

Nije želio odgovoriti koja je u svemu bila njegova uloga i uloga njegove stranke, već je dogovornost pokušao svaliti na Vladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, premijer Zoran Milanović za sramotu koja se dogodila u Vukovaru odgovornom drži grupu ljudi, dok je predsjednik Ivo JosipovićTomislava Josića otvoreno prozvao Tomislava Karamarka i

Cijeli članak pročitajte http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/u-dnevniku-nove-tv-pogledajte-intervju-s-tomislavom-karamarkom---311817.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo