dodatna usuglašavanja / Tomislav Karamarko i Božo Petrov sastaju se danas poslijepodne u Dalmaciji

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Zasad nije poznato vrijeme ni mjesto susreta čelnika HDZ-a i Mosta, koji je objavio da je spreman do ponedjeljka, kada je koalicije pozvao na zajednički sastanak, sa svakom pojedinačno razgovarati. Ona koalicija koja u ponedjeljak u podne ne dođe za stol, ne nastavlja pregovore o formiranju Vlade, poručuju iz Mosta

4.12.2015.
8:30
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Image
odlučujuća razglabanja /

SDP najavio kako dolazi na sastanak, MOST u petak s HDZ-om u Dalmaciji na usuglašavanju

Image
odlučujuća razglabanja /

SDP najavio kako dolazi na sastanak, MOST u petak s HDZ-om u Dalmaciji na usuglašavanju

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastat će se u petak poslijepodne u Dalmaciji s predsjednikom Mosta nezavisnih lista Božom Petrovom, potvrđeno je neslužbeno iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada nije poznata lokacija ni točno vrijeme susreta predstavnika Domoljubne koalicije s predstavnicima Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Most je u četvrtak na svom Twitteru objavio da će se predstavnici Domoljubne koalicije naći s predstavnicima Mosta nezavisnih lista na zajedničkom sastanku u petak poslijepodne u Dalmaciji zbog dodatnih usuglašavanja.

Nakon neuspjelog pokušaja konstituiranja Sabora, Most nezavisnih lista pozvao je u četvrtak čelnike koalicija Hrvatska raste i Domoljubna Hrvatska na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne, te poručio da oni ostaju dosljedni svojim zahtjevima. U slučaju odaziva samo jedne strane, iz Mosta poručuju da će samo s tom stranom nastaviti razgovore  o formiranju reformske Vlade. Također,  poručili su,  stoje na raspolaganju i za ranije sastanke sa svakom stranom pojedinačno, a sve radi pronalaženja što bržeg i kvalitetnijeg rješenja za trenutnu situaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Most u priopćenju poručuje da će odgovornost, ako dođe do novih izbora, biti isključivo na SDP-u i HDZ-u, s obzirom na to da prvi pokušaj konstituiranja novog saziva Sabora nije uspio zbog izostanka konsenzusa oko imenovanja predsjednika Sabora.  

HDZ je u petak poručio kako mora obaviti konzultacije s koalicijskim partnerima prije nego što odgovori na poziv koji je Most uputio čelnicima HDZ-a i SDP-a na zajednički sastanak, a SDP je sinoć objavio da će se koalicija Hrvatska raste odazvati pozivu na taj razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo