Predizborni serijal RTL.hr-a / Tomašević vs. Škoro: Kako Zagreb vidi jedan, a kako drugi? Pogledajte u intervjuima koje su dali RTL.hr-u

Image
Foto: Pixsell

Miroslav Škoro i Tomislav Tomašević gostovali su u našem serijalu video intervjua koje smo objavili u danima prije prvog kruga lokalnih izbora.

22.5.2021.
14:30
Pixsell
VOYO logo

RTL-ova novinarka Anamarija Matijaš razgovarala je sa svih deset kandidata za zagrebačkog gradonačelnika u prvom krugu o njihovim motivima za kandidaturu, planovima za grad, viziji Zagreba u iduće četiri godine, ali i o njihovim obiteljima, životu, radostima... U drugi su krug ušli Miroslav Škoro i Tomislav Tomašević pa ako se niste odlučili za koga od njih dvojice glasati u nedjelju 30. svibnja, možda vam njihovi intervjui pomognu.

Miroslav Škoro u razgovoru je govorio o sučeljavanjima i odnosu prema protivnicima, kampanjama, ali i o odnosu sa sestrom, o tome fale li mu koncerti te koja mu je omiljena Thompsonova pjesma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokucat ću prvi dan lijepo fino pristojno i reći ja sam vaš novi gradonačelnik", odgovorio je Škoro na pitanje što je prvo što bi napravio. Iako mu rezultati iz prvog kruga ne daju previše šanse, pogledajte što je rekao i o tome što nudi bude li izabran.

Tomašević je, s druge strane, u poziciji favorita, nakon što mu je zapravo malo falilo da već u prvom krugu postane zagrebački gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemaju što mi naći, slušam već godinu dana koga zovu, gdje kopaju, ali nemaju mi što naći. Da imam prljavog rublja, već bi mi ga našli", kazao je na pitanje može li u drugom krugu doći do preokreta u kojem bi se javno mnijenje okrenulo protiv njega.

U razgovoru vođenom koji dan prije izbora, Tomašević Anamariji govori i o tome je li spreman za preuzimanje pozicije čelnog čovjeka glavnog grada te o najvažnijim problemima Zagreba i kako bi ih rješavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo