TOLUŠIĆ ĆE NALJUTIO U EMISIJI: / Iznervirali ga slušatelji: 'Je li ovo uopće normalno da tako razgovaramo'

Image
Foto: PIXSELL

'Stvarno se moramo svi zapitati je li ovo uopće normalno da tako razgovaramo', kazao je ministar Tolušić na nekoliko radikalno desnih komentara slušatelja emisije u kojoj je gostovao.

15.9.2018.
11:47
PIXSELL
VOYO logo

Slušatelji emisije Hrvatskog radia "Poligraf" izbacili su danas iz takta ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, koji je u njoj gostovao.

'Moramo se zapitati...'

Tolušić se naljutio nakon što je nekoliko slušatelja iznijelo radikalno desne komentare. Tako je jedna slušateljica iz Osijeka pozvala na raskid diplomatskih odnosa sa Srbijom, dok je jedan slušatelj upitao istarskog župana kad će uvesti istarski pasoš. Još jedan je potom kazao kako ne namjerava dati ni lipe za spašavanje Uljanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno se moramo svi zapitati je li ovo uopće normalno da tako razgovaramo. Radikalizirali smo društvo na svim razinama i zato ljudi odlaze. Ne odlaze zato što su plaće male, iako mogu i trebaju biti veće, ili zato što nema radnih mjesta. Odlaze upravo zbog ovakvih stvari i zbog ove emisije odlaze", kazao je na to Tolušić, a prenio Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo