TO SU JEFTINI STOSEVI PREMIJERA / 'Mislite li da on ima volju svaki dan jesti u puckoj kuhinji ili menzi'

Sef HDZ-a Tomislav Karamarko smatra kako je premijer Zoran Milanovic trebao doci u Ured predsjednice na dogovor, bez dizanja napetosti.

4.3.2015.
21:02
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, komentirajuci dogovor o prvom sastanku predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarovic i premijera Zorana Milanovica 12. ozujka u Hrvatskome saboru na sjednici Vijeca za nacionalnu sigurnost, izjavio je u srijedu u Omisu kako je premijer Milanovic trebao doci u Ured predsjednice na dogovor, bez dizanja napetosti.

Karamarko misli da je premijer Milanovic trebao doci u Ured predsjednika i iskreno cestitati predsjednici, dogovoriti se o svemu sto treba bez, kako je rekao, suvisne prepiske i dizanja tenzija jer to ovom narodu nije potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su stosevi

Zamoljen za komentar danasnjeg objedovanja premijera Milanovica u studentskoj menzi u Rijeci te nedavnog u puckoj kuhinji u Gunji, Karamarko je rekao kako je to dio njegove predizborne kampanje.

"Sto vi mislite da on ima volju svaki dan se hraniti u puckoj kuhinji ili studentskoj menzi? Naravno, to su predizborne aktivnosti, skupo placaju nekog americkog PR-ovca da bi malo ispeglali njegov lik i djelo. Kao da je bitno kakav je on, bitno je ono sto je nacinio, a nije nacinio nista, nego se gase radna mjesta i nema investicija, a on ide u pucku kuhinju. To su stosevi, vrlo jeftini, ali, dobro, pocela je kampanja pa neka se covjek bavi tim i neka to skupo placa", rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo