Tko to tamo cuga?

HTV-ovce je u utorak iznenadila kontrola mjerenja alkohola u krvi pomoću uzorka daha i zraka.

16.6.2010.
10:20
VOYO logo

"Nula bodova", kratko i jasno kazao je Zoran Šprajc, jedan od novinara i urednika u HTV-ovom Informativnom programu, koji je pristao podvrgnuti se iznenadnoj kontroli mjerenja alkohola u krvi.

"Puhao sam i ja. Dečki su me iznenadili, što da radim? Naravno, pokazalo se da nemam ni kapi alkohola u krvi, a nisam čuo da je itko od kolega imao pozitivan rezultat. Kod nas su vam cijelo vrijeme neke kontrole, provjerava se tko puši, a sad su valjda počeli provjeravati da li je netko na poslu i popio. No, takvih nema", kaže Đurica Drobac, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alkotest su, međutim, odbili Maja Sever, Nataša Kolbas, Robert Zuber i Lela Knežević, kao i većina drugih članova redakcije Hrvatska uživo.

"Pa dajte, molim vas... Ljudi se ponekad ponašaju kao poslušne ovce. Pomislite, dvojica momaka bez ikakvog pisanog naloga ušla su u našu redakciju i kazala da rade alkotest. Nevjerojatno! Pitam se što je sljedeće: možda nenadani ginekološki pregled? Naravno, može biti nenadanih kontrola, ali one se moraju provoditi po zakonu", upozorava Lela Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201006110529006 arti-201006100542006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo