Tko je vlasnik in broja u Hrvata?

Broj 317.625, koji označava broj nezaposlenih evidentiranih krajem veljače na HZZ-u, i koji je Severina u obliku broša okačila na rever, može predstavljati i broj telefona.

30.3.2010.
11:52
VOYO logo

Novinari Jutarnjeg lista nazvali su navedeni broj i dobili izvjesnog Sinišu L., 42-godišnjeg Zagrepčanina. Kaže da je, gledajući saborsku raspravu, odmah primijetio da se brojke nezaposlenih poklapaju s njegovim brojem mobitela.

"Nije baš neki broj za hvaljenje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201003170346006Iako na početku telefonskog razgovora Siniša nije želio otkriti svoje zanimanje i predstavljao se kao slobodni umjetnik, kasnije je otkrio da je završio Šuvarov ŠUP, te da je po zanimanju tokar. No, sad se bavi poslom savjetnika za financijska istraživanja i, što je osobito važno – nije nezaposlen.

Novinari su zatražili neki dobar savjet za glavnog državnog financijskog ministra Ivana Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu ne može pomoći ni pet Šukera. Nisu mogli ni bivši 'šukeri', pa ne može ni on. Ne može se iz ničega napraviti nešto. Nije Šuker mađioničar, a nije bio ni jedan prije njega, pa neće ni njegov nasljednik", kazao je Siniša. Dodao je da je ovakvo stanje posljedica poteza vlasti koju smo sami izabrali, pa ne treba živjeti u iluziji. Država se, kaže, u posljednje vrijeme prema građanima postavlja gore nego kamatari prema dužnicima.

"Ovaj moj broj koji ste nazvali u stvarnosti je puno veći, jer znate i sami što je statistika... I sami znate da je taj broj daleko veći. Tu se ne ubrajaju oni koji su i prije mjesec dana dobili otkaz, oni koji rade, a ne primaju plaću. Ta brojka je puno veća", upozorio je Siniša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koji bi broj volio imati umjesto ovog, kaže, 5000.

"Ali kako takvog broja nema u mojoj mreži, bio bih zadovoljan barem jednom cifrom dolje", zaključio je Siniša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003170196006 arti-201003280226006 arti-201003290239006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo