zastava dimenzija 31X13 metara / Tko je sve potpisao veliku navijačku zastavu za Francusku?

Image

Ukupno 400 crvenih i bijelih komada platna potpisat će navijači iz cijele Hrvatske, a zastava od 31x13 metara otputovat će u Francusku s najvatrenijim navijačima!

16.5.2016.
9:35
VOYO logo

Damir Martin, Tarik Filipović, Lana Klingor Mihić, Saža Lozar, Korana Gvozdić, Mirna Maras, Petra Nižetić i drugi pridružili su se dugačkom popisu ljubitelja nogometa čija će se imena naći na najvećoj domaćoj navijačkoj zastavi za ovogodišnje veliko nogometno natjecanje.

Image

Poznata lica s domaće scene te nogometni navijači danas su u popularnom kafiću Café De Paris na zagrebačkoj špici potpisivali dijelove tkanina koji će postati velika zastava, a imali su i priliku isprobati svoje nogometne vještine pomoću VR igrica koje im je omogućilo Karlovačko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno 400 crvenih i bijelih komada platna postavljeno je u ugostiteljske objekte diljem Hrvatske kako bi ih potpisao što veći broj zaljubljenika u nogomet. Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama spojit će se u zastavu veliku 31X13 metara, a ona će s najvatrenijim navijačima otputovati  u Francusku.

Image

Velika navijačka zastava samo je jedna od aktivnosti koju za ljubitelje nogometa i strastvene navijače ove sezone priprema Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja i podrške našoj ekipi uz Karlovačko. Tamo će ljubitelji ovog sporta imati priliku uživati u najboljoj nogmetnoj atmosferi i navijanju uz vrhunsko pivo i navijačke nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo