SVEČANA PREMIJERA / Tko je sve gledao 'Najgoru noć u životu'

Image
Foto: PR fotografije

Na svečanoj premijeri filma 'Najgora noć u životu' mala žuta haljina koju je Tina Katanić, voditeljica i pobjednica showa “Zvijezde pjevaju” odjenula, bila je u prvom planu.

28.5.2014.
16:47
PR fotografije
VOYO logo

Svečana premijera filma “Najgora noć u životu” održana je sinoć (27. svibnja) u kinu Cineplexx Kaptol centra. A mala žuta haljina koju je Tina Katanić, voditeljica i pobjednica showa “Zvijezde pjevaju” odjenula, bila je  u prvom planu. Baš kao i u samom filmu u kojem glavna glumica Elizabeth Banks nakon ludog noćnog provoda prolazi kroz niz zgoda.

U prepunom kinu na premijeri ove zabavne američke komedije uživali su i glumica Marija Borić, voditeljice Tea Blažević i Marijana Mikulec te glumac Ozren Opačić, i brojni drugi gosti i uzvanici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Meghan Miles (Elizabeth Banks) je imala težak dan. Jako težak dan. Pošto nije prošla audiciju za svoj posao iz snova, TV voditeljica iz Los Angelesa odlučuje izići u noćni provod. Budi se u krevetu potpunog neznanca i dobiva poruku da je posao njen ako može stići u TV stanicu do početka emitiranja emisije koja ide uživo.

Izgubljena u nepoznatom dijelu grada, bez novca, telefona i automobila, Megan u provokativnoj žutoj haljini upada u niz nezgodnih avantura. Dok bude jurila da stigne na najvažniji razgovor za posao u svom životu, naći će se u društvu dilera droge i prostitutki, i to sve dok je love: policija, bijesni vozač taksija i dječak s nezgodnim stavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Redatelj filma „Najgora noć u životu“ Stiven Brill podijelio je i nekoliko savjeta za jednu večer koja će i vama zasigurno koristiti:

  • Zapamtite vama važne brojeve telefona! Bar dva. Ovo je jako važno! Znajte brojeve telefone dvoje ljudi koji vam mogu doći i biti od pomoći
  • Nosite novac sa sobom! Premda stajao u čarapi. Ako ne nosite čarape, ne znam što vam je činiti...
  • Nosite i čisti donji veš; ovo je nešto što su nam roditelji govorili, što je samo po sebi lijepa stvar koju možete ponijeti sa sobom za vezu na jednu noć
  • Nemojte provoditi noć u kući neznanca - to je stvar zdravog razuma

Distributer filma je tvrtka EDITUS, a medijski partner RTL Televizija. Ova komedija se počinje u kinama prikazivati od četvrtka, 29. svibnja, a spomenimo da su u glavnim ulogama Elizabeth Banks, James Marsden, Ethan Suplee, Bill Burr, Liz Carey,te Lawrence Gilliard Jr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo