i dalje leži u komi / Tko je kriv za Mehmetovo ranjavanje?

Image
Foto: RTL

Nad Hureminim životom nadvio se crni oblak – dok čeka da joj se najstariji sin probudi iz kome nakon ranjavanja strijelom, njezina najgora neprijateljica, sultanova miljenica Firuze, još uvijek šeće odajama Topkapi palače živa i zdrava!

4.3.2013.
14:36
RTL
VOYO logo

Hurem danonoćno bdije nad ranjenim Mehmetom i moli za njegovo ozdravljenje. Silno vjeruje da će se  njezin sin kad-tad probuditi i u tom trenutku želi biti kraj njegovog kreveta. Mahidevran i Mustafa boje se Hureminog bijesa i traže načine kako joj dokazati da oni nisu naručili Mehmetovo ubojstvo.

Štoviše, princ Mustafa je uvjeren da je glavni krivac Abas-aga, Helenin bivši zaručnik koji je dvorane često pratio tijekom šetnje po tržnici Manise. Pitanje je kako to dokazati sultanu i njegovoj tužnoj, a opet ljutoj supruzi Hurem…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U međuvremenu, Ebusud-efendija i njegova žena Zejnep teško podnose sinovljevo opijanje po kavanama. Ahmet svojim ponašanjem sve više uništava ugled sučeve obitelji, a njegovom raskalašenom životu slučajno svjedoče i Ibrahim-paša i Nasuh-efendija. Nigar zatraži Ibrahim-pašu za dopuštenje da u svoj dom odvede malenu Kader, Sulejman se javno suprotstavi Mustafinoj želji za ženidbom, a Mihrimah prima Jahjin dar prije odlaska iz Manise.

Image
Foto: RTL

Hoće li se Mehmet probuditi iz kome? Hoće li dvorani doznati tko je naručio atentat na Mehmeta? Kako će Ebusud-efendija utjecati na razmetnog sina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovore možete doznati već večeras, u ponedjeljak 4. ožujka u 21 sat na RTL Televiziji, u novoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo