TKO JE ČOVJEK KOJI JE ODGLUMIO NOVINARA U INTERVJUU S TODORIĆEM: / Angažman urednika jedne televizije dogovorio Sanaderov spin doktor?

Image

'Izvanredna uprava Agrokora želi provesti nagodbu. Sve oko toga je protuustavno i protuzakonito, ali jednim dijelom i kriminalno.

1.2.2018.
9:08
VOYO logo

Nakon što je jučer Ivica Todorić na svom novootvorenom YouTube kanalu objavio prvi video, postavlja se pitanje tko je čovjek koji ga je intervjuirao u 37-minutnom intervjuu naziva 'Kako je otet Agrokor?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OBJAVLJEN PRVI VIDEOINTERVJU IVICE TODORIĆA: /

'Svi misle da ležim na parama, a ja nikad nisam imao ni 20.000 kuna'

Image
OBJAVLJEN PRVI VIDEOINTERVJU IVICE TODORIĆA: /

'Svi misle da ležim na parama, a ja nikad nisam imao ni 20.000 kuna'

Mališev angažman dogovorio Ratko Maček?

Radi se o glavnom uredniku Varaždinske TV, Goranu Mališu, a Jutarnji list piše kako se pretpostavlja da je njegov angažman s bivšim šefom Agrokora dogovorio Ratko Maček. On je vodio intervju s Ivicom Todorićem u njegovu prvom YouTube videu. Todorić je rekao da na taj način želi javnost obavijestiti o svemu što se zbiva, a opet se obrušio na izvanrednog Vladinog povjerenika Antu Ramljaka, kao i na potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić.

'Izvanredna uprava Agrokora želi provesti nagodbu. Sve oko toga je protuustavno i protuzakonito, ali jednim dijelom i kriminalno. Ono što se nudi za nagodbu, to je nešto što znači likvidaciju Agrokora i ogromnog dijela hrvatske industrije. To je ogromna šteta za državu, vjerovnike, vlasnike i cijelo društvo', rekao je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi misle da ležim na parama, ali ja nemam novca'

Dodao je i kako mu je blokirana imovina, ali mu nitko ne vjeruje kad kaže da on sada nema novca.

'Svi misle da ležim na parama i ne znam kud ću s njima, a nikad nisam imao na svojim računima možda ni 20.000 kuna. Nikad nisam imao niti na računima imam značajnije novčane iznose, poštujem svaku kunu. Plaću sam davao u kuću, djelomično sam trošio i dividendu. Jedino što je utvrđeno da imam stambeni kompleks koji smo moje troje djece i ja podijelili na četiri dijela. I ja sam vlasnik 25 posto stambenog kompleksa na lokaciji na kojoj živimo u Zagrebu i još nekoliko malih njiva. To su male njive, k’o gradilišta za kuću. Nešto sam naslijedio, nešto kupio, donedavno sam i obrađivao te male njive', rekao je, među ostalim, Ivica Todorić u svojem prvom YouTube intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo