TIRELI: / Plaši me da je Petrov već odlučio da želi s HDZ-om

Image
Foto: Pixsell, Patrik Macek

"Birači koji su se opredijelili za ove dvije koalicjje gotovo da su nevažni u cijeloj ovoj priči, jer ovih 19 mandata odlučuje sada o svemu.

30.11.2015.
9:46
Pixsell, Patrik Macek
VOYO logo

Predsjednica Laburista Nansi Tireli rekla je u gostovanju u Temi dana N1 Televizije da bi bilo u redu da Most nezavisnih lista, nakon dva tjedna pregovora, donese odluku o tome kojoj će se koaliciji prikloniti, kako bi se sastavila Vlada.

Image
SDP ODGOVORIO NA PRIJEDLOGE MOSTA: /

Evo u čemu su suglasni, a što ne prihvaćaju

Image
SDP ODGOVORIO NA PRIJEDLOGE MOSTA: /

Evo u čemu su suglasni, a što ne prihvaćaju

Kroz odgovore naći partnera

"Trebali bi sagledati odgovore koje su dobili od naše koalicije (op.a. koalicija Hrvatska raste), ali i one koje će danas dobiti od HDZ-a, i da u tim odgovorima nađu partnera kojem vjeruju i za kojeg misle da će ovo što traže nastaviti raditi, rekla bih i dalje, jer mislim da su građani vidjeli da se veliki broj pitanja i traženja Mosta već u ovih četiri godine počeo provoditi, i upravo je u našim odgovorima navedeno sve što je već u postupku, a što Most traži da se realizira", rekla je Tireli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu odlučuje Most

Na pitanje plašli li ju najava da je odluka već donijeta, da su Most odnosno Božo Petrov odlučili da žele koalicijsku vladu s HDZ-om, Tireli je za N1 Televiziju odgovorila:

"Sigurno da me plaši, jer sam članica lijeve koalicije u koju vjerujem, nije da sam tu zbog ičeg drugog nego vjere da ova koalicija može nastaviti ovaj niz. Imalo se viziju, ispravljalo se ono što godinama nije trajalo, i plaši me da je dogovor Mosta moguć s HDZ-om, ali to je odgovornost Mosta, imaju pravo na to, i osvojili su povjerenje birača za 19 mandata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Birači koji su se opredijelili za ove dvije koalicjje gotovo da su nevažni u cijeloj ovoj priči, jer ovih 19 mandata odlučuje sada o svemu. Odgovornost je na Mostu, mi smo odradili pošteno, sa znanjem i strukom sve što je Most od nas tražio. Svoju smo zadaću izvršili, a na Mostu je da odluči što je po njemu bolje i da preuzme odgovornost za svoju odluku".

N1 Televizija/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo