Thompson: Napada me čopor bijesnih pasa!

'Nikada mi nitko nije ponudio ni dao pola milijuna eura za ne pjevanje u predizbornoj kampanji.

17.2.2011.
20:21
VOYO logo

Marko Perković Thompson odlučio je komentirati optužbe koje je protiv njega USKOK-u iznio Mladen Barišić, te je tako dao intervju Hrvatskom listu, tjedniku ekstremne desnice, pošto je zaključio kako je uprovo to mediji kojeg čita njegova publika.

Dodaje i da je bio na ispitivanju u USKOK-u, no tvrdi da su ga pozvali u statusu svjedoka, te da su ga na početku upozorili kako je iskaz tajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''No, netko je očito u javnost plasirao informaciju o tome, čime je prekršio zakon. Zbog klevete kojom su me ocrnili i goleme štete očekujem u najmanju ruku javnu ispriku. Čekao sam cijelo vrijeme da oni sve to razjasne. Ja još uvijek čekam. U protivnome, podignut ću protiv njih kaznenu prijavu'', zaprijetio je.

Podsjetimo, informacija koja je iz USKOK-a procurila u medije je bila da je Thompson primio 516.000 eura iz crnog fonda HDZ-a kako ne bi pjevao na predizbornim skupovima stranaka u kampanji za parlamentarne izbore 2007. godine. Pjevač tvrdi da Barišića nikada nije niti sreo, a kamoli od njega primio novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jače ću se boriti protiv kokošara i udbaških podmetanja

''Nikada mi nitko nije ponudio ni dao novac, pa tako ni HDZ pola milijuna eura za ne pjevanje u predizbornoj kampanji. Niti sam ikada čuo za takav slučaj bilo gdje u svijetu. Sanader me pozvao nakon koncerta u Maksimiru, ali razgovarali smo o proslavi u Čavoglavama. Ne sjećam se da sam ikada sreo Mladena Barišića. Večernji list pokrenuo je ovu hajku protiv mene. Apsurdno je da su me prvo napali, a onda mi nudili razgovor da se branim od njihovih optužbi'', rekao je Thompson.

U intervju Hrvatskom listu je izjavio i kako su navodne izjave o tome da je primio novac podmetanja, te da su ga željeli ''uvući u koruptivno blato koje su stvorili političari''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo je udruženi i organizirani napad čopora bijesnih pasa koji me preko medija žele ocrniti i osramotiti, a imam dojam da u tim napadima sudjeluju i neka državna tijela. Ja im poručujem da me neće zaustaviti u javnome djelovanju. Naprotiv, još jače ću se boriti protiv tih kokošara i udbaških podmetanja. Uostalom, borba za Hrvatsku nije završena'', poručio je Thompson.

Vezani članci:

arti-201101230041006 arti-201101210521006 arti-201101191032006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo