ALTERNATIVNI ROCK BUDUĆNOSTI / Thom Yorke sklada za "Terminatora"

Image

McG, redatelj predstojećeg nastavka popularne SF franšize, okuplja ekipu za soundtrack.

12.2.2009.
16:06
VOYO logo

Lider Radioheada Thom Yorke vjerojatno će sudjelovati u pisanju soundtracka za predstojeći "Terminator: Salvation", naveliko najavljivani nastavak legendarnog SF serijala.                      

Informaciju je otkrio redatelj filma McG koji pokušava spojiti slavnog alternativnog rokera s već angažiranim skladateljem Gustavom Santaolallaom. Danny Elfman će  skladati naslovnu temu filma, a Thom i Santaolalla trebali bi napisati nekoliko pjesama i instrumentalnih brojeva. Dogovor još nije konačan, ali Yorke je navodno vrlo zainteresiran.                      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gustavo i Yorke su zainteresirani i mislim da bi njihova suradnja donijela nevjerojatne rezultate. Riječ je o skladateljima iz dijametralno suprotnih glazbenih svjetova, no izuzetno poštuju jedan drugoga i željeli bi raditi zajedno", objasnio je McG, inače dugogodišnji obožavatelj radova Thomove skupine.

Spomenimo i da je nedavno na snimanju izbio priličan skandal koji je svoj epliog dobio na internetu - glavni glumac Christian Bale izvrijeđao je jednog od članova filmske ekipe, a nepoznati šaljivac na njegovu je drenjavu ubacio zarazni plesni ritam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo