OPTUŽBE NA RAČUN SINČIĆA: / 'On je prebrzo vozio, a 1000 kuna kazne stiglo je meni'

Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec

Bivši član Živog zida Danijel Galović teško je optužio čelnika te stranke Ivana Vilibora Sinčića, aktualnog saborskog zastupnika.

5.5.2016.
22:16
PIXSELL, Davor Puklavec
VOYO logo

Tvrdi da je za potrebe izborne kampanje u I. izbornoj jedinici na svoje ime u rent-a-caru unajmio auto, no nakon nekog vremena stigla mu je kazna od tisuću kuna za prebrzu vožnju, prenosi 24 sata.

Optužuje Sinčića da je on upravljao vozilom u to vrijeme, a ljutit što mu se čelnik Živog zida ne javlja na telefonske pozive, na svom je Facebook profilu objavio čitav slučaj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lažljivi Ivane, to što si sada saborski zastupnik ne daje ti za pravo da lažeš, kao niti da daješ lažne iskaze prema svojim dojučerašnjim kolegama. To što si lažirao skupštinu Živog Zida, problem je preostalih članova Živog Zida i eventualne istrage prema tebi i nekolicini tvojih kompanjona.

'To je već moj problem'

To što se svojim prijateljima od kada si ušao u Sabor ne javljaš na poruke, problem je tvoje savjesti, ali to što si htio 1000,00 kuna kazne za prebrzu vožnju svaliti na mene koji sam za tebe i posudio auto, e to je već moj problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lažljivi Ivane, zaboravio si da je bilježnica 1. izborne jedinice Živog Zida koju sam uredno vodio ostala kod mene, a na njoj jasno piše 24.10. 2015 auto je preuzeo Ivan Vilibor Sinčić. S obzirom da si me lažno optužio te da sam dobio kaznu od 1000,00 kuna, danas sam otišao na policiju da pogledam sliku vozača i imao sam što za vidjeti.

Sinčić na videosnimci

Tebe Ivane, kako voziš 110 na sat i tvoju dragu Vladimiru, kako na mjestu suvozača pije Colu iz McDonaldsa. Policijski službenici sa nevjericom su me upitali, da li je moguće da bi jedan takav borac za pravdu i narodni zastupnik mogao lagati i pritom optužiti svoje prijatelje? Što misliš da sam im odgovorio ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek kada vidite da netko sakuplja bodove na populističkim sranjima, pogledajte koga je taj netko pokrao, koga zajebo, a koga lažno optužio..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa to je smiješno. To je vjerojatno bilo tijekom izborne kampanje kada se ‘letjelo’ na sve strane. Ma ne želim uopće to komentirati", rekao je Sinčić na pitanje je li on prebrzo vozio auto 24. listopada 2015. Slavonskom avenijom u Zagrebu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo