Teške optužbe: 'Milanović navodno tuče ženu'

Saborska zastupnica HDZ-a Đurđica Sumrak, inače dobra prijateljica premijerke, pred kamerama je izjavila kako 'ima informacije' da je predsjednik SDP-a 'sklon nasilju prema ženi'.

22.9.2011.
20:28
VOYO logo

Nakon što je Mirela Holy, saborska zastupnica SDP-a, izjavila kako ''pretpostavlja da premijerka ima informacije tko su osobe koje trenutačno sjede u Saboru, a članovi su HDZ-a, za koje postoji osnovana sumnja da su počinitelji obiteljskog nasilja'', na to je odgovorila Đurđica Sumrak, saborska zastupnica HDZ-a.

''Tako sam i ja čula, imam informacije s kojima nerado izlazim, njihov visokopozicionirani predsjednik stranke navodno je isto sklon nasilju'', rekla je. Na upit radi li se o Zoranu Milanoviću, Sumrak je rekla kako nije rekla ime, a na konstataciju novinarke Nove TV da je izjavila kako se radi o predsjedniku stranke slegnula je ramenima i dodala: ''Navodno je tako.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosor: Na listama ne smiju biti nasilnici

SDP je na optužbe Đurđice Sumrak samo kratko komentirao da je to 'sumrak HDZ-a', piše Dnevnik.hr.

Podsjetimo, nakon što je povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama zapalila svijeće na spomen-ploči ispred sudnice, premijerka Jadranka Kosor prokomentirala je da u ''izborno vrijeme ne smijemo dozvoliti da na izbornim listama budu nasilnici''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201109220960006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike