'DOŠLO JE VRIJEME...' / Plenkovićeva zamjenica predstojnika Ureda odlazi u Bruxelles: Otkriveno gdje će i s kime raditi

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Tena Mišetić prihvatila je posao u užem timu predsjednice Europske komisije, Ursule von der Leyen

15.6.2022.
14:04
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Zamjenica predstojnika Ureda premijera, Tena Mišetić, odlazi iz Banskih dvora. Na osobni zahtjev, Vlada ju je razriješila dužnosti kako bi mogla otići na novo radno mjesto u Europsku komisiju.

Dnevnik.hr doznaje kako je Mišetić dobila mjesto u kabinetu i u užem timu predsjednice Europske emisije, Ursule von der Leyen. Dosad je gotovo šest godina bila zamjenica predsjednika Ureda premijera Andreja Plenkovića, a ujedno je vodila i njegov Ured predsjednika HDZ-a. Izvori iz Vlade tvrde da je dala velik doprinos funkcioniranju Vlade te pripremama sjednica, provedbi javnih politika i koordinaciji rada resora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tena Mišetić pokazala je visok stupanj znanja te je dala velik doprinos funkcioniranju Vlade, a njezinu radnu energiju, operativnost i entuzijazam cijenili su članovi Vlade i suradnici. No, nakon ukupno sedam i pol godina rada, kao zamjenica predstojnika Ureda predsjednika Vlade te prethodno i voditeljica Ureda tadašnjeg zastupnika u Europskom parlamentu Plenkovića, logično je da je došlo vrijeme i za nju da krene dalje ususret novim profesionalnim izazovima. Želimo joj puno uspjeha na novom poslu u Europskoj komisiji'', poručio je kolega Tene Mišetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo