TEK RIJETKI ODOBRAVAJU: / Tihomir Orešković kao mandatar je loš potez i izdaja birača

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić
24.12.2015.
7:00
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

Više od mjesec dana nakon nakon izbora, hrvatska ima mandatara, Tomislava Oreškovića.

Mišljenja o njemu su podijeljena – s jedne strane ističe se kako je u pitanju stručnjak i uspješan menadžer. Osim pripadnika Mosta i Domoljubne koalicije, hvalili su ga i Radimir Čačić, Ivica Mudrinić...

Image
NOVI MANDATAR: /

Evo tko je Tihomir Orešković

Image
NOVI MANDATAR: /

Evo tko je Tihomir Orešković

BURNE REAKCIJE: Oreškovića prozivaju zbog jezika, i ‘izvlačenja milijardi’, ali i hvale S druge strane, osim što je dobio mandat iako nitko nije glasao za njega, postavlja se pitanje kako nestranački čovjek može provoditi odluke. U konačnici ovisi o svojoj političkoj pozadini. Ističe se i kako je uloga premijera i menadžera drastično različita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš potez

Image
Foto: Net.hr

Pitali smo vas što mislite o Tihomiru Oreškoviću kao budućem premijeru i vaše mišljenje je jasno.

Više od polovice (58,86 posto) smatra kako je imenovanje Oreškovića loš potez. Dvostruko manje ( 27,83 posto) misli da je on pravi čovjek za premijersku fotelju, dok 13 posto još ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirali ste i kako će se "Možda će se pokazati kao dobar, to se još ne može znati, ali to je ipak izdaja birača". "Dragi moji sta mislite da ce sad biti med i mlijeko varate se bice jos gore,pa onda se sjetite za koga ste glasali .ovo je prevara naroda .Hrvatska ce jos u gore pasti .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo