TATA HEROJ OTVORIO KUĆU ZA RODITELJE DJECE KOJA SU NA LIJEČENJU U ZAGREBU: / 'Dom Anđela za njih je besplatan'

Image
Foto: Facebook
11.8.2016.
10:41
Facebook
VOYO logo

Slaven Vujić, koji je lani dospio u javnost nakon što je iz zgrade Jadrolinije istjeran s trogodišnjim sinom, inače dječakom s posebnim potrebama, na svojoj je Facebook stranici u srijedu objavio kako je otvorio svoj dugo osmišljavani Dom anđela, kuću u kojoj besplatno mogu boraviti roditelji i djeca koji su na liječenju u Zagrebu.

Image
SRAMOTA U SPLITU: /

Zaštitar Jadrolinije potjerao dijete s posebnim potrebama

Image
SRAMOTA U SPLITU: /

Zaštitar Jadrolinije potjerao dijete s posebnim potrebama

"Ovo je moja kuća, Dom Anđela. Kako sam i najavio, ona odsad nadalje služi malim anđelima i njihovim obiteljima, za smještaj u potrebi. Dakle, sve obitelji koje nisu iz Zagreba, a čiji mali anđeli imaju u Zagrebu zakazane preglede, terapije i operacije, mogu odsjesti privremeno u Domu Anđela besplatno ?.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuća se nalazi 30-ak km od Zagreba, u selu Igrišće i posljednja je kuća u zagrebačkoj županiji.

Dom Anđela raspolaže s dječjom sobom za igru, kuhinjom i dnevnom sobom u prizemlju, te s dvije spavaće sobe na katu. Sve je potpuno uređeno i opremljeno. Istina skromno, no ima sve što je potrebno za boravak obitelji", piše tata Slaven navodeći kako mu se roditelji mogu obratiti na broj telefona 091 612 2013 ili na email tataslaven@gmail.com. Na raspolaganju im je, dodaje, i volonterka Grada Anđela, teta Julija Pavičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tata Slaven pozvao je i građane koji mogu pomoći pri održavanju objekta da ga podrže uplatom na žiro račun udruge Grad Anđela: HR6824020061100784001

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Vujić je inače predsjednik udruge Senzori, osnovane inicijativom roditelja 2014. godine. Riječ je o udruzi koja se bavi problemima djece sa senzornim poremećajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo