VIDOVITA NJUŠKA SVE ZNA / Tapir Robi opet prognozira: Kako će proći Bilić boysi?

Najpoznatiji hrvatski vidovnjak, tapir Robi, opet je iskoristio svoju vidovitu njušku i samo za našu kameru nanjušio rezultat sutrašnjeg megadvoboja između Hrvatske i Italije. Ako su prije prošlog dvoboja s Irskom neki i sumnjali u Robija, nakon točne prognoze - više nema skeptika.

13.6.2012.
18:01
VOYO logo

Zvijezda je ovdje i mnogi su u zoološki vrt došli po pokret njuškom, kojim bi se mogli okoristiti.
Nakon prošle točne prognoze, Robijev mig jako je dobio na cijeni.

Nakon kratkog premišljanja, krenuo je u prognozu i to dramatičniju od većine utakmica na prvenstvu. Malo Hrvatska, malo Italija, ali na kraju je prelomio. Svakoj reprezentaciji samo po bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko god voli Hrvatsku, navija za nju i naš je, ipak je skeptičan i rezerviran. Usprkos svemu ne želi davati krive rezultate", rekao je Robijev timaritelj Igor Šaško.

Robi voli Hrvatsku i zdušno navija za nju svim svojim tapirskim srcem. Ali, koliko god želio zatomiti svoj današnji osjećaj, protiv njega nije mogao.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenzije se osjećaju i u životinjskom svijetu i ne gleda Robi bez razloga kroz ogradu. Jer njegov susjed, također tapir, odaziva se na ime Roberto. Pravi je Talijan rođen u Rimu. Iako ga ne krase takve moći kao Robija i Roberto je pokušao malo navući za svoje.

"Osjetio je nekakvu takvu vibru na lopti tako da mu nije bilo svejedno, budući da je Talijan", rekao je Igor.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grist ćemo nokte i u zadnjoj utakmici protiv Španjolaca. Robi nije ostavio ni traga sumnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo