VEĆ VIĐENA 'ŠTELA' / Talijani u paničnom strahu od zavjere!

Image
Foto: AP

Talijanski reprezentativci su već nakon utakmice protiv Hrvatske počeli upozoravati na moguću 'hrvatsko-španjolsku kuhinju'.

14.6.2012.
22:51
AP
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Italije mogla bi se naći u istoj situaciji kao i prije osam godina kada je zbog 'čudne' utakmice između Danske i Švedske (2:2) ostala bez plasmana u četvrtfinale EP-a u Portugalu.

Bio je to jedini rezultat koji je Šveđane i Dance vodio dalje i upravo tim rezultatom je završila utakmica. Zanimljivo, ukoliko Hrvatska i Španjolska u zadnjem kolu odigraju 2:2, obje ekipe idu dalje, a Talijani ponovo odlaze kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga su talijanski reprezentativci već nakon utakmice protiv Hrvatske počeli upozoravati na moguću 'hrvatsko-španjolsku kuhinju'

"Tada se radilo o reprezentacijama podjednake kvalitete, dok je sada Španjolska apsolutni favorit," kazao je Buffon, te dodao kako vjeruje u španjolske igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su preveliki igrači da bi si dozvolili da se sumnja u njihovo poštenje," zaključila je jedinica talijanske vrste.

Image
Foto: PIXSELL

AndreaPirlo je dodao kako su Španjolska i Hrvatska prevelike momčadi da bi 'štelale' rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem kako još uvijek postoji fair-play u sportu. Siguran sam kako će obje ekipe igrati pošteno."

U poštenje hrvatskih i španjolskih nogometaša nada se i ThiagoMotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam kako će Španjolci pokušati pobijediti Hrvate i kako neće razmišljati o neodlučenom ishodu. Svi smo mi profesionalci i sumnjam kako su takvi dogovori mogući na europskom prvenstvu," poručio je Motta.

Zanimljivo, talijanski reprezentativci razmišljaju o ishodu utakmice Španjolska - Italija, a prije toga moraju pobijediti Irsku kako bi se možda našli u krugu tri reprezentacije s po pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo