PRVI TEST U PULI / Tajnoviti Bilić ne želi otkriti sastav uoči Estonije

Po izbornikovim riječima skupina igrača kojoj treba regeneracija odradit će jutarnji trening u Rovinju i neće kandidirati za susret u Puli jer, kako je rekao "želi se uvjeriti s reakcijom nekih nogometaša u ozbiljnijoj minutaži".

24.5.2012.
17:20
VOYO logo

ROVINJ - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije SlavenBilić je na konferenciji za novinare u Rovinju ustvrdio kako je utakmica u petak protiv Estonije važan test, ali manje zbog rezultata a više zbog igre.

Međutim, novinarima nije otkrio sastav, kako je rekao "iz poštovanja prema igračima, ali bit će iznenađenja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima skupina igrača kojoj treba regeneracija odradit će jutarnji trening u Rovinju i neće kandidirati za susret u Puli jer, kako je rekao "želi se uvjeriti s reakcijom nekih nogometaša u ozbiljnijoj minutaži".

"Estonija je kvalitetan i pravi protivnik uoči susreta s Irskom i nije autsajder. Uostalom ova je reprezentacija to dokazala izborivši doigravanje za Euro u skupini sa Srbijom, Italijom, Slovenijom i Sjevernom Irskom," istaknuo je Bilić koji je pohvalio formu nogometaša koji su na pripreme stigli opterećeni teškom klupskom sezonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eduardu se na posljednjim treninzima vratila eksplozivnost, Ćorluka je već sada spreman dok je Kranjčarova ozljeda već stvar prošlosti" - izvijestio je Bilić.

Uz izbornika Slavena Bilića, pred novinarima su se danas pojavili TomislavDujmović i IvanStrinić, obojica izgledni kandidati za sutrašnju prvu postavu protiv Estonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Estonija je dobar ispit jer je prva utakmica uvijek najvažnija," kazao je Dujmović dodavši kako je rezultat iznimno važan zbog raspoloženja u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo