Tadić je dobrodošao, a očekujemo uhićenje Mladića

'To bi svakako bilo dobro i dobro je došao, ali mi u Hrvatskoj očekujemo da Mladić i Hadžić budu uhićeni i dovedeni pred lice pravde.

19.7.2010.
16:30
VOYO logo

"Posjet predsjednika Josipovića Srbiji još nije završen, a nadam se da ću se, kad bude završen, s predsjednikom naći i o njegovu posjetu Srbiji dodatno razgovarati. Predsjednik Josipović ima našu podršku u potpori koju daje našim susjedima u njihovu putu prema Europi", rekla je premijerka Jadranka Kosor u Poreču, piše Večernji list.

Pozdravila je Kosor i najavu srpskog predsjednika Borisa Tadića o dolasku u Vukovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi svakako bilo dobro i dobro je došao, ali mi u Hrvatskoj očekujemo da Mladić i Hadžić budu uhićeni i dovedeni pred lice pravde. To je važno s aspekta života i budućnosti na ovim prostorima".

Predsjednica Vlade u Poreču se susrela s gradonačelnicima istarskih gradova, županom Ivanom Jakovčićem i njegovim suradnicima te predstavnicima Turističke zajednice Istre. Iza zatvorenih vrata govorilo se o gospodarskim temama. U vili Pulesini u Poreču potpisan je okvirni sporazum o nastavku gradnje Opće bolnice u Puli, a otvoreno je i pitanje nastavka projekta Brijuni rivijera koje će već ovog tjedna biti temom Vladine sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o važnim projektima za Istarsku županiju i za Hrvatsku, a najvažniji je nastavak posla Vlade, grada Pule i županije na projketu izgradnje bolnice u Puli koji će stajati ukupno 800 milijuna kuna", kazala je Kosor.

Očekuje se da će bolnica biti gotova do 2013.godine, piše Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201007180073006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo