Tadić isprozivao Đilasa i Žiku pauka pred celim vrhom stranke

A Šutanovac rekao Đilasu da čak i Čeda ima bolje rezultate

8.9.2013.
22:43
VOYO logo

Kako Ekipa Kurira saznaje na sednici Glavnog odbora DS došlo je do žučne rasprave između članova Glavnog odbora DS. Tokom rasprave Dragana Đilasa oštro su napali Boris Tadić i Dragan Šutanovac.

Boris Tadić je osvrćući se na obraćanje Živorada Anđelkovića ( Žike pauka) koji je branio Đilasa tvrdeći da svi oni koji ga napadaju su neprijatelji DS rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Žiko ti si ovde rekao da si 12 godina učio da pričaš. Idi uči još 12 pa se javi za reč, rekao je Tadić, a zatim se direktno obratio i Đilasu:

" Vidiš kako je kada te napadaju, a tvoji potpresednici ćute. Tako si ti meni sve vreme radio. A ti Balša, to što ti drugari govore da si super, to ništa ne donosi našoj stranci! Odakle ti ideja da onako govoriš u Skupštini? To mora da si od Žike učio, naglasio je Tadić u svom obraćanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posle uvodnog obraćanja Đilasa na početku sednice prvi se za reč javio Dragan Šutanovac:

- Tražili smo od Vlade objašnjenje šta ne valja u Srbiji, a nismo se pitali šta ne valja u DS. Nismo se pitali što je čak i Čeda uspešniji. U rukovodstvo stranke stranke biramo najgore, a drugima držimo predavanje. Moramo da menjamo rukovodstvo, zaključio je Šutanovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo