NOVI HIT NA POMOLU? / Sylvester Stallone vlada Amerikom!

Image

"Plaćenici 2" u kojem, među ostalima, glume Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme i Chuck Norris, od petka do nedjelje je u kinima zaradio 28,8 milijuna dolara u svom prvom vikendu prikazivanja.

20.8.2012.
9:16
VOYO logo

Skupina ostarjelih, ali još uvijek čvrstih momaka okupljenih u filmu "Plaćenici 2" bila je najgledanija ovaj vikend u sjevernoameričkim kinima.

"Plaćenici 2", film u kojem, među ostalima, glume SylvesterStallone, ArnoldSchwarzenegger, Bruce Willis, Jean-ClaudeVanDamme i ChuckNorris, od petka do nedjelje je u kinima zaradio 28,8 milijuna dolara u svom prvom vikendu prikazivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio "Plaćenika" iz 2010. bio je iznenađujući filmski hit u svijetu s ukupnom zaradom od 274 milijuna dolara. Drugi dio krenuo je istom stazom i s prvog mjesta najgledanijih filmova tijekom vikenda skinuo "Bourneovo naslijeđe", četvrti dio iz te filmske franšize, s Jeremyjem Rennerom u glavnoj ulozi, koji je ovaj vikend na sjevernoameričkim kino blagajnama utržio 17 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo