prema ideji tvorca 'Južnog vetra' / Svojim je hitovima već sve osvojio, a sada stiže u potpuno novoj ulozi. Voyage prvi put u glumačkim vodama

Image
Foto: PR

Najveća regionalna zvijezda novije generacije, glazbenik Mihajlo Veruović Voyage, sjajno se snašao u hit seriji 'U klinču', koju gledatelji od danas, 8. prosinca, mogu pratiti na streaming platformi Voyo!

8.12.2023.
13:14
PR
VOYO logo

Serija 'U klinču' priča uzbudljivu priču o odrastanju i izazovima s kojima se suočavaju nove generacije kada izlaze iz sigurnog obiteljskog gnijezda. Prve ljubavi, napuštanja doma, roditeljske ambicije i vlastita stremljenja - sve to 'U klinču' donosi u iskrenoj priči o odrastanju, prvim ostvarenjima i razočarenjima. Glumačku ekipu serije predvode izvanredni Branka Katić i Nikola Kojo, dok mlađu generaciju sjajno predstavlja talentirani Voyage.

Image
Foto: PR

Radnja serije prati 19-godišnjeg Aljošu (Voyage) koji, po želji svog oca Velje (Nikola Kojo) trenira boks i sprema se upisati Kineziološi fakultet. No, Aljošina velika strast zapravo je glazba pa se odluči nastaviti obrazovati u tom smjeru. Bijesni Velja izbacuje sina iz stana, a supruga Mira (Branka Katić), uspješna i strpljiva poslovna žena, smiruje obiteljsku situaciju. Nije Aljoša jedini koji je u nevoljama sa svojom obitelji, kroz probleme prolazi i njegova ekipa prijatelja - Vanje, Filipa, Iskre i Simketa, koji se moraju nositi sa izazovima odraslih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR

'U klinču', seriji koju vizualno i fabularno obilježava suvremeni Beograd, boks i glazba, Mihajlo Veruović Voyage pojavljuje se po prvi put u ulozi glumca. Osim mladenačke energije koju nosi Voyage, u seriji uz velike Branku Katić i Nikolu Koju, gledatelji imaju prilike gledati i Sergeja Trifunovića te legendarnu Svetlanu Cecu Bojković. Serija 'U klinču' nastala je prema ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a redateljski je potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Image
Foto: PR

Obiteljsku seriju 'U klinču' gledatelji mogu pratiti od danas, 8. prosinca, na streaming platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo