Svježa prirodna kozmetika iz BIOmedisa

Da li biste htjeli da netko umjesto Vas uzme samo prirodne sastojke, napravi savršenu kremu za Vašu kožu i dostavi Vam je doma? Neprocjenjivo...

1.9.2011.
12:37
VOYO logo

Ako uzmemo badem, extra djevičansko maslinovo ulje, jojoba ulje, makadamiju, kakao maslac, spirulinu, aloe veru, stolisnik, sjemenke grejpa, ulje ylang ylanga, vitamin E... možemo stvoriti savršenu laganu i hidratantnu dnevnu kremu za lice.

Badem izvrsno vlaži, hrani te omekšava i napinje kožu. Prirodna je zaštita od neugodnih vanjskih utjecaja te prekomjernog gubitka vlage dok ekstra djevičansko maslinovo ulje posjeduje visok antioksidacijski potencijal zbog kojeg se koža brže regenerira i čuva je od prijevremenog starenja. Ova krema pogodna je i za masnu kožu zbog udjela ulja jojobe koje uspijeva uravnotežiti proizvodnju sebuma kože. Brzo se upija i nakon nanošenja koža ostaje baršunasta što je čini idealnom podlogom za šminku. Aloe vera i morske alge omekšavaju kožu te pomažu u borbi protiv nečistoća i akni. Ylang Ylang posjeduje antiseptička i sedativna svojstva koja će na svim tipovima kože utjecati na funkciju sebuma istovremeno stimulirajući kožu lica i vrata. Vitamin E koži koristi u velikoj mjeri, a osim što pomaže regulirati razinu vitamina A, izvrsna je pomoć i zaštita od ultraljubičastog zračenja koja mogu oštetiti kožu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom. Poštarina je besplatna.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju ili možete otići na naše jedino prodajno mjesto u Republici Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno na akciji: Dnevna krema + Regenerativna krema – sniženo 60Kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo