SVJETSKI MEDIJI O PREPRISNOM POLITIČARU: / I hrvatska predsjednica se našla na udaru Bidenovih nježnosti

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Lukunić

Joe Biden ponovno je bio previše prisan u javnosti.

26.11.2015.
11:33
PIXSELL, Zeljko Lukunić
VOYO logo

Američki predsjednik Joe Biden poznat je kao osoba koja iskazuje preveliku bliskost prema ženama u poslu koji obavlja. Takve kritike dosad ga očito još nisu pogodile. Najnoviji objekt Bidenove pažnje bila je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović s kojom se družio tijekom summita Brdo-Brijuni, gdje je razgovarao o izbjegličkoj krizi u regiji i terorističkim prijetnjama ISIL-a.

Fotografije s regionalnog summita prikazuju Bidena i Kitarović kako se srdačno grle i osmjehuju jedno drugome. Na jednoj od fotografija 73-godi��nji, oženjeni potpredsjednik SAD-a, povlači Kitarović u stranu i priljubljuje joj se uz obraz. Druga fotografija pak prikazuje Bidena koji hoda ruku pod ruku s hrvatskom predsjednicom, "plavušom odjevenom u modernu bijelu haljinu", prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

List navodi kako je Biden tijekom godina često "uhvaćen" u situacijama u kojima nježno dodiruje dame u javnosti. Prošle veljače našao se "pod vatrom" kada je svoje ruke spustio na ramena supruge ministra obrane Asha Cartera, Stephanie. Tada je Biden gospođi Carter nešto i šapnuo na uho. Slučajeva sličnih tome bilo je još, a Biden ne bježi ni od toga da prisnost pokaže i kolegicama iz političkog svijeta kao što su primjerice šaputanje na uho Hillary Clinton ili irskoj predsjednici Mary McAleese.

Image
Foto: AFP, STEPHEN JAFFE

Šaputanje fotografirano s irskom predsjednicom

Daily Mail/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo