KRANJČAR ČVRSTO NA ZEMLJI / 'Svi znamo da nije bilo dobro protiv Norveške'

Odmjeren u izjavama kakav je uvijek bio, Niko Kranjčar je uoči leta za Varšavu rekao da protiv Norveške momčad nije izgledala dobro, ali je optimist. Strašno mu je žao zbog izostanka prijatelja Olića.

5.6.2012.
12:41
VOYO logo

Kao i svi ostali reprezentativci, te cjelokupna hrvatska nogometna javnost, Niko Kranjčar je Irsku proglasio najvažnijom utakmicom na Euru i o njoj ovisi sudbina Bilićeve momčadi.

"Irska je najbitnija utakmica za nas. Ako želimo proći skupinu, uvjerenja sam da moramo dobiti tu utakmicu. Nadam se da ćemo to i pokazati na terenu, da imamo kvalitetu. Svi znamo da nije bilo dobro protiv Norveške, da moramo podići razinu kvalitete, ali idemo optimistički na Europsko prvenstvo", istaknuo je Kranjčar junior komentiravši i ozljedu Ivice Olića.

Image

Niko Kranjčar, Hrvatska PXL Niko Kranjčar

"Žao mi je Olića, kako mi neće biti žao. To mi je prije svega - prijatelj. Igrač koji je uvijek davao cijelog sebe na utakmicama hrvatske reprezentacije, ali i na trenizima. Normalno da ti je kao prijatelju, kao čovjeku žao da takav karakter ne ide s tobom i da mu se to dogodilo", rekao je Niko.

Cijelu izjavu Nike Kranjčara možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo