SVI SU ZGRANUTI CIJENOM PARKIRANJA NA PLAŽI U TUČEPIMA: / 'Parking samo za bogate, samo danas košta samo 150 kuna'

Image
Foto: Facebook, Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

'Kako bi drugačije pojedinci u 2, 3 ljetnja mjeseca zaradili za cijelu godinu? A tko zna, možda je u cijenu, osim parkinga, uračunato i pranje auta, provjera guma i još svašta nešto...'

5.7.2018.
13:07
Facebook, Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
VOYO logo

Na Facebook stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' pojavila se fotografija s parkinga na jednoj plaži u Dalmaciji. Na oznaci za parkiralište piše da je samo za bogate (rich only), te da 'samo danas' parkiranje košta 150 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o privatnom parkingu u Tučepima, a čini se da je cijena inače još i viša jer na znaku piše da se naplaćuje 150 kuna 'samo danas'.

Takva je fotografija odmah izazvala brojne komentare na stranici. Mnogi se pitaju uključuje li ta cijena i dodatne usluge, a mnogi kažu da je takva cijena 'užasna, tužna i sramotna'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako na Hvaru boca vode od litre i pol može koštati 23, a kava 30 kn, zašto ne bi tamo negdje parking koštao 150 kn... Kako bi drugačije pojedinci u 2, 3 ljetnja mjeseca zaradili za cijelu godinu? A tko zna, možda je u cijenu, osim parkinga, uračunato i pranje auta, provjera guma i još svašta nešto. Možda na izlazu dijele nekakve nagradne bonove za gorivo', napisala je jedna korisnica Facebooka.

'Tako sam i ja morao naplatiti nekom mališanu, kad sam u sedam uvečer htio na smotru klapa u Tučepima. I on kaže, ima samo dnevne karte po 70 kuna... I nikakvog računa', napisao je još jedan komentator na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zanima me izgled tog parkinga za 150 kn, mora da je apoteka.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo