PITALI SMO VAS / Svi su nezadovoljni voditeljima, jeste li i vi? 'Kad snimke budu išle svijetom, isključite ton'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL/Danas.hr

Zato smo odlučili pitati i vas, naše čitatelje: 'Jeste li zadovoljni izborom voditelja na dočeku reprezentacije?' Prema vašim glasovima, samo 10 posto odgovorilo je 'Da, bili su odlični', dok je čak 90 posto čitatelja glasalo s 'Kakva katastrofa'

19.12.2022.
15:34
Matija Habljak/PIXSELL/Danas.hr
VOYO logo

Više od 80 tisuća ljudi jučer je čekalo Vatrene na glavnom zagrebačkom trgu, a uz prilazne pravce broj okupljenih bio je veći od sto tisuća, izvijestila je policija.

Program je prema službenoj satnici započeo u 16 sati, a nastupili su glazbenici Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boysi, Opća opasnost i Slavonia bend. Čast da otpjeva himnu pripala je Klapi Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, oni koji su poprimili najveći broj kritika i komentare nezadovoljstva, bili su voditelji ceremonije - Iva Šulentić i Luka Bulić.

Image
ŠTO VI MISLITE? /

Top ili totalni flop? Doček Vatrenih pod valom kritika, krive voditelje. 'Čista parodija'

Image
ŠTO VI MISLITE? /

Top ili totalni flop? Doček Vatrenih pod valom kritika, krive voditelje. 'Čista parodija'

Kao što smo ranije pisali, na njih su se slijevale salve kritika, od bivše premijerke Jadranke Kosor, do saborskog zastupnika Marina Miletića preko pjevača Jacquesa Houdeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato smo odlučili pitati i vas, naše čitatelje. "jeste li zadovoljni izborom voditelja na dočeku reprezentacije?" Prema vašim glasovima, samo 10 posto odgovorilo je "Da, bili su odlični", dok je čak 90 posto čitatelja glasalo s "Kakva katastrofa".

Komentari o ovoj temi također nisu toliko pozitivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Bulić pati od kroničnog nedostatka humora", piše jedan čitatelj, a drugi se pitaju čemu to "revanje i vrištanje na najjače".

"Kad snimke budu obilazile svijet, ako je ikako moguće isključite ton", stoji u komentaru čitateljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voditeljski duo, totalni flop. Prekinuti Lovrena u pjesmi", napisala je čitateljica osvrćući se na to kada je naš obrambeni igrač započeo pjesmu "Lijepa li si", a publika nastavila s njim u glas.

Dodajmo i da se dio publike žalio na izbor izvođača, ali to ne treba zamjeriti ni organizaciji, a ni samim glazbenicima. Svi pjevači bili su želja igrača i stožera Hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo