NAJGLEDANIJI PROGRAM / Svi se sjetili 'Tog se nitko nije sjetio'!

Image
Foto: RTL

Prije četiri dana RTL Televizija je krenula s emitiranjem kviza 'Tog se nitko nije sjetio' u terminu od 19:10 sati, a njegovoj vrtoglavoj popularnosti idu na ruku i rezultati gledanosti.

3.5.2013.
17:05
RTL
VOYO logo

Tako je kviz 'Tog se nitko nije sjetio' u četvrtak postao najgledaniji program u terminu emitiranja u ciljanoj skupini od 18 do 49 godina.   

U četvrtoj epizodi kviza 'Tog se nitko nije sjetio', između ostalih, natjecali su se i radijski producent s Antene Zagreb, Denis Kralj sa suigračem Daliborom. Denisov glas dobro je poznat slušateljima Antene Zagreb jer je godinama sudjelovao u pripremi i realizaciji Jutarnjeg showa Antene Zagreb dok ga se trenutno može čuti u društvu Barbare Kolar između 09:00 i 13:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov partner u kvizu već je svojevrsni pobjednik budući da je svoj nastup u zaslužio sudjelujući u radijskom 'prednatjecanju'. Naime, kampanja Antene Zagreb, u kojoj je bilo četiri tisuće prijavljenih za sudjelovanje u kvizu, Dalibor je ušao u top 5 sudionika kviza znanja na internetskoj stranici Antene Zagreb. U 24 sata, koliko su posjetitelji stranice Antene Zagreb imali da odaberu Denisovog suigrača, najviše je glasova dobio upravo Dalibor.

U prilog tome da se radi o paru iz snova govori i činjenica da je Dalibor iz Vrbovca, kao i Denis! Već u prvom krugu kviza se uspostavilo kako je izbor bio više nego ispravan jer je upravo Dalibor zaslužan za ulazak u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"'Tog se nitko nije sjetio' je već peti kviz na kojem sam bio, a meni i najzanimljiviji. Mislim da i gledatelji misle tako jer se mogu i sami pred malim ekranima igrati zajedno s natjecateljima. Pitanja nisu teška. Ono što je najzahtjevnije je element procjene. Nema samo jednog točnog odgovora. Svi su samo manje ili više u pravu. Kviz je odlična prilika za zaradu, ali još bolja za zabavu pa bi svakome preporučio da se prijavi", rekao je Denis.

Par iz Vrbovca domogao se finala no ne i jackpota. U dramatičnoj završnici trebali su ponuditi ime nobelovca mirotvorca, ali ujedno i ono kojeg se nitko od stotinu ispitanika nije sjetio. Nelson Mandela, Majka Tereza i Konrad Adenauer bili su točni odgovori, no ne i oni kojih se nitko nije sjetio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Iako se kviz počeo emitirati tek prije četiri dana, njegova popularnost vrtoglavo raste, a tome u prilog idu i rezultati gledanosti. Tako je jučerašnja emitirana emisija postala apsolutni pobjednik u terminu emitiranja u ciljanoj skupini, ostavivši iza sebe Dnevnik Nove TV. Denisovo i Damirovo debitantsko pojavljivanje u kvizu 'Tog se nitko nije sjetio' privuklo je 32 posto udjela u gledanosti u ciljanoj skupini ili 7,2 posto gledanosti, dok je Dnevnik Nove TV pratilo 26,5 posto udjela u gledanosti ili 8,94 posto gledatelja.

Gledatelji i danas od 19:10 sati mogu saznati one informacije kojih se nitko nije sjetio. Uz Antoniju i Krešimira testirajte i vi svoje znanje na RTL Televiziji u kvizu 'Tog se nitko nije sjetio'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo