JUBILARNI SONUS FESTIVAL / Svi putevi vode na Zrće! Partijaneri u niskom startu, velike face stižu na jedan od najpoznatijih glazbenih festivala

Image
Foto: Sonus festival

Ulaznice za boat partije su rasprodane u prvih 24 sata zato požurite kupiti povoljnije regionalne festivalske ulaznice koje su dostupne u prodaji samo putem web stranice organizatora

28.7.2023.
22:12
Sonus festival
VOYO logo

Samo nekoliko dana preostalo je do velike proslave 10. rođendana Sonus festivala koji je upravo objavio finalni popis izvođača koji će tijekom 5 dana i 5 noći nastupiti u klubovima na plaži Zrće.

Jubilarni Sonus ovog kolovoza će ugostiti 91 izvođača svjetske, regionalne i lokalne scene i time proslaviti 10 godina ljubavi prema elektroničkoj glazbi koji par metara od prelijepog mora svake godine okuplja posjetitelje iz više od 80 zemalja svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najpoznatijih festivala elektroničke glazbe na svijetu ove godine će se održati od 20. do 25. kolovoza 2023. god u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Euphoria na otoku Pagu.

Image
Foto: Sonus festival
Image
Foto: Sonus festival

Fanovi kvalitetne techno, house i tech-house glazbe moći će uživati u nastupima nekih od najvećih imena na svjetskoj sceni i plesati uz ARTBAT, Kölscha, Marca Carolu, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Andrea Olivu, Reinier Zonnevelda, Joseph Capriatija i mnoge druge koji već tradicionalno posjećuju Sonus svake godine, kao i Claptona, Mochakka, Dipla, Indiru Paganotto, Samu’ Abdulhadi, 999999999 i mnoge druge koji će po prvi put nastupiti na ovom prestižnom festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakog dana festivala Jadranskim morem plovit će brodovi na kojima će nastupiti Lilly Palmer, Marko Nastić, Vintage Culture, Pan-Pot, Dejan Milićević, Paula Temple, Glia, Trym i DJ Jock.

Image
Foto: Sonus festival
Image
Foto: Sonus festival

Ulaznice za boat partije su rasprodane u prvih 24 sata zato požurite kupiti povoljnije regionalne festivalske ulaznice koje su dostupne u prodaji samo putem web stranice organizatora we-love-sound.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao festival koji spaja kvalitetnu glazbu, odmor i uživanje u ljepotama Jadranskog mora i ponude otoka Paga, ponosni smo predstaviti partnera ovogodišnjeg Sonus festivala - Hrvatsku turističku zajednicu. #InspiredbyCroatia #CroatiaFullOfLife

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo