Sve žrtve Dragana Paravinje sličile su Antoniji

10.7.2011.
17:25
VOYO logo

Reporter Večernjeg lista posjetio je Kazneno-popravni zavoda Kula u istočnom Sarajevu, gdje se nalazi Dragan Paravinja. Tako se doznaje da Paravinja na sportske aktivnosti, a u Kuli su mu dostupne teretana i stolni tenis, ne želi ići, te da ga ne zanimaju ga ni novine, iako je baš on u mnogima središnja tema.

Posjeti su jednom tjedno, a Paravinju je 2. srpnja posjetila majka Ružica, odvjetnica Milana Borovčanin Bulić bila je kod njega u četiri navrata. Bila je kod njega i policija, zamjenik ravnatelja MUP-a Miljan Brkić i Vitomir Bijelić dobili su dozvolu suda u Sokolcu da s njim obave obavijesni razgovor. Bihaćki policajci došli su nedavno uzeti uzorak Paravinjina DNK jer na području Unsko-sanskog kantona imaju neriješen slučaj silovanja mlade stopistice koju je povezao vozač kamiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list piše i kako su pojedini stanovnici općine Pale u BiH ispričali da su sve poznate žrtve Dragana Paravinje, a navodno ih je šest, sliče jedna drugoj. Tako je, tvrde, prije deset godina izgledala i Draganova žena Milijana Paravinja.

Vezani članci:

arti-201107100025006 arti-201107090050006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo