Sve je to nedokazivo, kriminalci žele srušiti Kosor

'Bili smo spremni na to da će sada početi pljuštati laži i optužbe. Riječ je o sredstvu klasične političke borbe pred izbore.

12.9.2011.
15:26
VOYO logo

Iako je nakon sjednice Predsjedništva potpredsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrija Hebrang, kao i njegova šefica, novinare ostavio bez izjava, u razgovoru za Danas.hr kratko se ipak osvrnuo na skandal s crnim fondom, koji je uzdrmao vladajuću stranku.

Isprva se pozivao na konferenciju za novinare Ivana Jarnjaka, no kad smo mu rekli da smo upoznati s onim što je prozvani Jarnjak govorio, te da nas sada zanima kakav je stav zauzela stranka spram navedenog problema, Hebrang je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo spremni na to da će sada početi pljuštati laži i optužbe. Riječ je o sredstvu klasične političke borbe pred izbore. Ovo nije prvi put da stranka doživljava takve optužbe. To traje već tjednima, mjesecima. No, sve je to nedokazivo. To je odgovor krim miljea na HDZ-ovu borbu protiv korupcije i pokušaj da se s vlasti sruši premijerka koja je tu borbu i pokrenula, a samo kako se kriminalci ne bi razotkrili."

HDZ se ne boji izbora

Hebrang nije upirao prstom ni u jednog političkog protivnika, samo je kazao da stranku ne zanima tko takve informacije plasira u medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na naše pitanje boje li se u HDZ-u da će takvi događaji utjecati na njihov izborni rezultat, potpredsjednik vladajuće stranke je istaknuo kako nemaju razloga za strah.

"Istraživanja su već pokazala da su birači prepoznali tko je pokrenuo borbu protiv korupcije i da će to znati nagraditi", zaključio je ne želeći više pojašnjavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-Crni fond HDZ-a

Vezani članci:

arti-201109120400006 arti-201109120038006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo