MLADI VIJEĆNIK NAKON IZLASKA IZ MOSTA ZAPRIJETIO: / 'Mogao bih im nanijeti ogromnu štetu od koje se nikad ne bi oporavili'

Image
Foto: Facebook

Most se suočava s krizom u stranci. Jučer je njihov Klub zastupnika napustio bivši ministar policije Vlaho Orepić, dok je Klub vijećnika Mosta napustio Martin Pauk.

13.12.2017.
12:34
Facebook
VOYO logo

Image
BIVŠI MINISTAR OREPIĆ NAPUSTIO MOST! Petrovu nije jasno zašto je to učinio, Grmoja poručuje: /

'Ja bih svejedno primio metak za njega'

Image
BIVŠI MINISTAR OREPIĆ NAPUSTIO MOST! Petrovu nije jasno zašto je to učinio, Grmoja poručuje: /

'Ja bih svejedno primio metak za njega'

Pauk je na svojem Facebook profilu objavio kako je odluku da izađe iz Kluba vijećnika Mosta donio nakon konzultacija s kolegom Antom Čikotićem. Pauk tako više neće biti dio Mosta, već će u splitskom Gradskom vijeću nastaviti raditi kao nezavisni vijećnik. Na svojem Facebook profilu objasnio je zbog čega je došlo do razlaza.

'Dragi i poštovani ljudi, u zadnjih 24 sata bilo je mnogo upita, interesa, pa čak i ružnih laži i podmetanja u vezi jučerašnje odluke kolege Ante Čikotića i mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam svojom voljom i inicijativom izašao iz Kluba vijećnika Mosta, niti bih to ikad sam od sebe napravio, već sam tu odluku donio nakon zajedničkih konzultacija s kolegom Čikotićem.

Neke moje izjave, čvrsti stavovi po određenim pitanjima (ponajviše nacionalnim) i nepokolebljivost u vlastitim uvjerenjima su nažalost zasmetali određene strukture u splitskom Mostu, ponajprije novopridošle članove i simpatizere poslije lokalnih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam ideolog Mosta Split

Zaključak svega je bio kako sam, zbog čestog medijskog prenošenja mojih izjava i stajališta, na neki način ideolog Mosta Split, a da su moji stavovi ujedno i stavovi ostatka strukture, što nažalost nije istina.

Most Split ima puno veće mogućnosti djelovanja na širem spektru od onog koji pokrivam, te su neki članovi prigovarali kako "mogu izgubiti glasove zbog Paukovih stavova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o izlasku iz kluba je donesena samo i isključivo radi dobrobiti Mosta, a ne moje vlastite.

Da sam imao ikakvu zlu i lošu namjeru, otišao bih uz eksploziju kao bivši kolege Prgomet, Petrina ili Orepić, a vjerujte mi, da sam zao, mogao sam nanijeti ogromnu štetu Mostu od koje se ne bi nikad oporavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bih pokopao Most zbog ega

ALI, ja nisam takav čovjek niti ću ikad biti. Most je fantastična ideja i borba za spas Hrvatske, sa mnom ili bez mene - ništa se ne mijenja. Nikad sebi ne bih oprostio da pokopam Most zbog povrijeđenog ega.

Svi ti ljudi s kojima sam surađivao i dalje su moji prijatelji te ćemo i dalje surađivati, raditi na istom cilju, ali različitim putem. Zahvaljujem svim kolegama vijećnicima, predvođenim s Ante Čikotić, koji su bili i više nego fer i korektni i štitili me od brojnih napada dok god su mogli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalje nastavljam kao nezavisni vijećnik, a Mostu želim svu sreću u ostvarenju cilja bolje, čiste i napredne Hrvatske.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo