'SVAĐA SE SA SVIMA, POLITIČKI JE NEZRELA': / SDP nastavlja paljbu po predsjednici

Image

Potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić za Dnevnik Nove TV izjavila je kako je SDP spreman za preuzimanje vlasti.

7.5.2016.
21:48
VOYO logo

"U ovom trenutku Most i Domoljubna koalicija su na vlasti. Imaju dakle, mogućnost pokazati što znaju. Prema tome, ne bih ja sada o tome kalkulirala, vidjet ćemo do kada će to trajati, do kada će imati parlamentarnu većinu.", izjavila je SDP-ova Milanka Opačić.

NIJE IZDRŽAO PRITISAK PANTOVČAKA: Lozančić podnio ostavku na mjesto šefa SOA-e!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra kako u ovom trenutku ta većina nije stabilna kao ona koju je imala njezina stranka. "Svaki put nedostaje kvoruma, teško će se tako donositi odluke o određenim reformama, ali pustimo da vidimo do kada će to trajati", smatra. Tvrdi da je građanima u ovom trenutku bitno da vide hoće li ova koalicija moći rješavati njihove probleme ili ne.

Predsjednica pokazuje političku nezrelost

Image

"Nažalost, ono što smo mi radili 4 godine će se početi polako rasipati. Građani će platiti najveću cijenu toga i to je ono što nas brine", kaže Opačić. Također smatra kako je SDP aktivna oporba koja je u svojim istupima zaustavila i ukidanje školskog kurikuluma i još neke stvari, a sada smo možda i na tragu zaustavljanja poskupljivanja dopunskog zdravstvenog osiguranja. Komentirala je i slučaj Lozančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanka Opačić "odbrusila" Željki Markić!

Image

Milanka Opačić 'odbrusila' Željki Markić!

Image

Milanka Opačić 'odbrusila' Željki Markić!

"Ovo više pokazuje ustvari jednu političku nezrelost same predsjednice koja je na ovakav način ušla u sukobe sa svim i svakim. Ali taj dio političke odgovornosti će ona sama snositi", kaže. Osvrnula se i na današnje raspuštanje splitske organizacije SDP-a."To je priprema za lokalne izbore i za parlamentarne izbore", objašnjava. Napomenula je kako splitska organizacija ima dosta problema i kako je ovo bila jedina moguća odluka za Predsjedništvo stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo