PUN POGODAK / Suzuki se novom Vitarom vratio ideji originalnog modela iz 1988.

Image
Foto: autozona.hr

Od prošle godine brojne kupce u Hrvatskoj i u Europi osvaja nova Vitara. U Suzukiju su se vratili jednostavnosti i funkcionalnosti prve generacije iz 1988. koja je i kod nas bila jako popularna devedesetih godina prošlog stoljeća.

7.7.2016.
17:43
autozona.hr
VOYO logo

Suzuki je u borbu u sve popularnijoj klasi malih SUV-a ušao još jednom uspješnom reinterpretacijom jednog od svojih najpopularnijih modela. Prije desetak godina uspješno su oživjeli Swifta, a od prošle godine i Suzuki Vitaru 1,6 4WD, piše Autozona.hr.

Detalja je puno, a Suzukijevi dizajneri stvorili su prepoznatljiv i moderan dizajn koji ima jasan vizualni identitet i ne nalikuje niti u jednom detalju na nekog od rivala. Jednostavan izgled bez puno komplikacija i suvišnih detalja nastavlja se i u unutrašnjosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Vitara nije jurilica, već vrlo ugodan obiteljski automobil, a kad se tako i vozite pažnju prema papučici gasa vratit će vam niskom potrošnjom, no vožnja u Vitari je zapravo iznenađujuće dinamična.

Nova se Vitara na hrvatskom tržištu prodaje s tri, odnosno četiri razine opreme. S pogonom na sve kotače testirani automobil do registracije stoji 167.119 kuna što je s obzirom na ponuđeno izvrsna cijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve tehničke i ostale detalje o Suzuki Vitari 1,6 4WD saznajte na AUTOZONA.HR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo