SUSJED IZ PAKLA OSTAVIO PRIJETEĆU PORUKU U SANDUČIĆU: / 'Zalaje li još samo jednom, ostat ćeš bez džukele i zuba, seljačino'

Image
Foto: Noina arka/Facebook

Susjed ostavio poruku vlasniku psa da će ostati bez psa i zuba

18.9.2019.
17:23
Noina arka/Facebook
VOYO logo

"Zalaje li još 1 puta, samo 1 puta ta đukela na moje dijete ostat ćeš bez đukele i zuba, seljačino'', poruka je koju je u poštanskom sadučiću pronašao jedan vlasnik psa koju mu je ostavio njegov susjed, objavila je Noina Arka na Facebooku u objavi "Prijetnja 'krasnog' susjeda 'đukeli i vlasniku ako đukela još jednom zalaje na njegovo dijete'!!!!!"

Podnesena kaznena prijava

Autoru poruke su pri tome poručili da je zbog te poruke policiji podnesena prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvari li svoj bolesni naum po Kaznenom zakonu (članak 205. stavak 1.) prijeti mu do godine dana zatvora zbog ubojstva psa, a kazna će mu biti uvećana zbog prijetnji vlasniku. Da ste normalan susjed, tada bi pozvonili vlasniku psa na vrata, porazgovarali, rekli što vas muči. No normalan očito niste jer vašim doseljenjem u ulicu zagadili ste dobrosusjedsku atmosferu, a vaš vokabular, vaše prijetnje i razlog za prijetnje govore o vama dovoljno (i previše)", smatraju u Noinoj Arki.

Ne čita Pipi Dugu Čarapu

Svima koji čitaju njihov post pišu: "Ovo je prijetnja koju je 'krasni' susjed ubacio u poštanski sandučić vlasnika jednog dobroćudnog psa jer, zamislite, kada djeca prolaze kraj njegovog vrta i vide ga u vrtu onda ga draže, a on ... on zalaje. Ne čita im Pipi Dugu Čarapu, ne pjeva im balade, ne pleše im balet nego, sram ga bilo, on zalaje. Pri tome zalaje iz vlastitog dvorišta, iza vrtne ograde, nikoga ne ugrožava, nikoga ne napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pas voli djecu, dođe mu i mali susjed u goste pa ga izljubi i izgrli. Devet godina koliko pas živi na ovoj adresi nikada nije nikome smetao, ali evo našao se novodoseljeni susjed iz pakla, a time dobroćudan pas postaje 'đukela', vlasnik psa postaje 'seljačina koja će izgubiti sve zube'.... jer pas više niti jedan jedini put ne smije zalajati na njegovo dijete. Pa sada zaključite tko je ovdje 'đukela' i 'seljačina'", poručili su iz Noine Arke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo