'FAMILY-FIRENDLY' / SuperUho postaje prvi hrvatski festival namijenjen i djeci

Image
Foto: Foto: Tomislav Šporiš

Kako se “Dječji kutak” nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na festivalu

20.7.2016.
17:29
Foto: Tomislav Šporiš
VOYO logo

U Zapadnoj Europi i SAD-u glazbeni festivali su već odavno postali događaj prema kojem se mjesecima unaprijed planira godišnji odmor na koji cijele obitelji odlaze provoditi vrijeme zajedno. Treće izdanje SuperUha, koje se po prvi puta održava u Primoštenu, prvi je hrvatski festival koji se priključuje toj hvalevrijednoj tradiciji.

U suradnji s generalnim pokroviteljem Iskonom SuperUho postaje family-friendly festival te će u Primoštenu organizirati “Dječji kutak na SuperUhu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pitanju je čuvaonica i igraonica za djecu od šest do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, između dva backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave koja će i paziti na djecu.

Roditelji će također moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pristup "Dječjem kutku" imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu će stajati redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete.

Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, "Dječji kutak" je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na zednouhi@gmail.com do 29.7.

U subject maila napišite “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”, a u tekstu maila ime ili imena djece koju prijavljujete, njihov datum rođenja, te vaše ime, prezime i broj mobitela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo