UDARAC ZA HUREM / Sulejmanova nova robinja je trudna?!

Image
Foto: RTL

Je li to Fatmina lažna podvala sultanu ili je sultanova nova miljenica uistinu u drugom stanju, doznajte večeras u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'!

26.11.2013.
16:00
RTL
VOYO logo

Fatma s veseljem odluči prekinuti savršenu večer Sulejmana i Hurem kako bi im obznanila da je mlada robinja Valerija – trudna!

Čini se i da plan princa Mustafe i admirala Barbarose napreduje jer Rustem-paša odbija poći na svečanu večeru janjičara. Rustem je uvjeren da su mu Ali-aga i janjičari smjestili zamku, no na nagovor sultanije Hurem, on nevoljko ipak pristane otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi bio siguran da ga neće otrovati, Rustem naredi čuvaru da isproba sva jela koja su ponuđena. No taj čin uvrijedi Ali-agu…

Image
Foto: RTL

Nakon informacije da je viđen u društvu Huridžihan, ljutita Hurem zatraži od Bajazida da pripazi kako se ponaša u javnosti jer u protivnom nikada neće postati upravitelj Manise, odnosno sultan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, Valerija s osmijehom donosi Fatmi vijest da je trudna! Lukava sultanija ne želi čekati ni trenutka s objavom da u palaču uskoro stiže novi princ i bez ikakvog problema prekine Sulejmanovu idiličnu večeru s Hurem kako bi im prenijela sretne vijesti.

Hurem, naravno, pobjesni zbog dojave o dolasku novog princa na svijet! Što će na sve to reći Sulejman, doznat ćemo već večeras, u novom nastavku serije "Sulejman Veličanstveni" u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike