drama na dvoru / Sulejmanova majka u šoku!

Image
Foto: RTL

Doznavši za Ibrahimov preljub, sultanova majka pozove kalfu Nigar na razgovor. Kada je shvatila da bi mogla biti zauvijek istjerana s dvora, Nigar moli majku sultaniju za oprost i prizna joj da je trudna!

14.1.2013.
13:26
RTL
VOYO logo

Sultanova majka doznala je s kim se Ibrahim-paša viđa! U skladu s pravilima dvora, vladarica harema odluči strogo kazniti kalfu Nigar, a svoju odluku neće promijeniti niti kad dozna za Nigarinu trudnoću. Šokirana i iznevjerena majka zatraži hitan sastanak sa Sulejmanom. Međutim, iznenada, prije nego što je ikome rekla tajnu, sultanija gubi svijest!

Dok dvorski liječnici traže način kako probuditi sultaniju majku, Sultan razmišlja o čemu li je majka htjela s njim razgovarati. Za to vrijeme, Hurem strahuje da će Mustafa provesti svoj plan u djelo i ubiti njezinu djecu, pa odluči prekinuti njihov izlet u lovačkoj palači… U palaču stiže državni blagajnik Iskender Čelebi namjeravajući razgovarati sa sultanom oko potpisivanja mirovnog sporazuma s Austrijancima. Ibrahim-paša se nimalo ne raduje njegovom posjetu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika tragedija nadvila se nad Topkapi palaču, a kalfa Nigar je u strahu i ne želi da se njezina tajna proširi dvorom. Što će učiniti kad sazna da sultanova majka nije stigla o svemu izvijestiti Sulejmana?

Odgovor možete doznati u novoj epizodi serije Sulejman Veličanstveni večeras, u ponedjeljak 14. siječnja u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo