HUREM U SUZAMA / Sulejmanov tajni posjet novoj prelijepoj miljenici

Image
Foto: RTL

Sultanije Mahidevran i Hatidže sretne su što će princ Mustafa upravljati dvorom dok je Sulejman na bojištu. Prije nego li pođe sa sultanom Sulejmanom u rat protiv šaha Tahmaspa, Rustem-aga odluči pokloniti sultaniji Hurem dragocjen dar!

4.2.2013.
15:43
RTL
VOYO logo

Mustafa se vratio u palaču kako bi prihvatio sultanovo imenovanje njegovim zamjenikom te ispratio oca na novi pohod.

Prije nego li pođe za sultanom na bojište, Rustem-aga odluči pokloniti Hurem dragocjen dar – pred nju dovede kalfu Nigar koja je, unatoč glasinama, preživjela vlastito smaknuće!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Iako je Nigar u lošem psihičkom i fizičkom stanju, Hurem je sretna jer će se uz njezinu pomoć napokon uspjeti suprotstaviti Hatidže.

Image
Foto: RTL

Spremivši se za rat protiv šaha Tahmaspa, Sulejman se na pozdravnoj audijenciji oprosti od sultanija i svoje djece. Unatoč Hureminom plaču i molbama da se više ne viđa sa ženom kojoj je bacio ljubičasti rupčić, sultan će se u tajnosti oprostiti i od Firuze!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hurem će vrlo brzo doznati za sultanov tajni posjet novoj miljenici. Što će učiniti s njom? I kako će iskoristiti kalfu Nigar u borbi protiv Hatidže?

Image
Foto: RTL

Odgovore na ova pitanja doznajte već večeras, u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" u ponedjeljak, 4. veljače, u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo