kaos u haremu / Sulejman prikovao 810.000 gledatelja uz male ekrane!

Sulejmanov dvor nikada ne miruje i svaka nova epizoda donosi još uzbudljivije zaplete među sultanijama koje žele preuzeti vlast nad haremom! To su prepoznali i gledatelji - u nedjelju, 20. siječnja, njih preko 810 tisuća bilo je uz 'Sulejmana Veličanstvenog'.

21.1.2013.
14:27
VOYO logo

Jučerašnji dvostruki special Sulejmana Veličanstvenog ponovno je osvojio hrvatske gledatelje! Novi nastavci u kojima se napeto iščekuje rasplet događaja oko Nigarine trudnoće i pokušaja ubojstva majke sultanije privlače sve više gledatelja! Tako je drugu epizodu speciala pratilo 677 tisuća gledatelja (gledanost od 16,3 posto u ukupnoj populaciji), dok je pri samom vrhuncu seriju pratilo preko 810 tisuća gledatelja (19,5 posto u totalu populacije), čineći je jednim od najgledanijih formata dana!

Intrige nas očekuju i u večerašnjoj epizodi - Ibrahim-paša saznaje tko je zapravo odgovoran za kaos u haremu. Iako se radi o nekom drugom, Ibrahim će ovaj put okriviti kalfu Nigar, smatrajući da će tako lakše napustiti dvor i sačuvati tajnu o svojoj trudnoći. Gul-agu očekuje neugodno iznenađenje, a Hurem odlazi u posjet misterioznoj osobi koja ima rješenje za njezine probleme. Šećer-aga i Zumbul-aga susreću Nigar dok kupuje kolijevku za bebu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je tajanstvena osoba koja će Hurem vratiti moć u igri s Ibrahimom, gledatelji će moći doznati u novoj epizodi serije Sulejman Veličanstveni, u ponedjeljak, 21. siječnja u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo