DVOSATNI SPECIJAL / Sulejman potukao i Cro Copa

"Sulejman" i dalje ima status najomiljenije serije emitirane u udarnom terminu na svim nacionalnim televizijama!

15.10.2012.
13:55
VOYO logo

Ove je nedjelje dvosatni specijal serije "Sulejman Veličanstveni" opet zaintrigirao gledatelje - njih preko 642 tisuće zanimalo je što donosi novi lik, španjolska princeza Izabela Fortuna, koja je postala sultanova dragocjena gošća!

"Sulejman Veličanstveni" i dalje niže uspjehe u gledanosti! Nova, dvostruka epizoda emitirana u nedjelju, 14. listopada, a u kojoj smo upoznali novi lik u seriji, mladu i vrlo lijepu španjolsku princezu Izabelu Fortunu, čije zarobljavanje u lovačkoj palači taji i sam Sulejman, ostvarila je visoku gledanost u obje skupine – 13,8% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina te 15,4% u totalu populacije, odnosno preko 642 tisuće gledatelja.

Image

Prema istim podacima o gledanosti, "Sulejman" je bio gledaniji od vrlo gledane serije „Larin izbor“ (13,9% u totalu populacije) i K1 meča između Mirka Filipovića i Randyja Blakea (13,8), što potvrđuje da "Sulejman" i dalje ima status najomiljenije serije emitirane u udarnom terminu na svim nacionalnim televizijama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo