RAT SULTANIJA SVE ŽEŠĆI / Sulejman dobio napadaj bijesa zbog Ibrahima

Image
Foto: RTL

Na putu prema Tebrizu, Sulejman dozna da se njegov najbolji prijatelj kojeg poznaje od djetinjstva, njegova desna ruka, veliki vezir i vojni zapovjednik, pred brojnim vojnicima sam prozvao sultanom! Sulejman neće povjerovati u glasine, sve dok se ne susretne s Ibrahim-pašom…

5.2.2013.
15:27
RTL
VOYO logo

Primajući glasnika Ibrahimove vojske, Sulejman doznaje novosti o posljednjem napadu na Tahmaspa, ali i o sve većim glasinama među vojnicima da se sultanov veliki vezir i najbolji prijatelj proglasio - sultanom!

U napadu bijesa, ne vjerujući riječima koje je upravo čuo, Sulejman naredi ubojstvo nedužnog glasnika. Da su glasine istinite, sultan će se uvjeriti kada ranije stigne u vojni tabor, gdje će ga Ibrahim dočekati u sultanovom vojnom odijelu! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Rat između sultanija Hatidže i Hurem se nastavlja kad se na dvor vrati kalfa Nigar! Ljuta i izbezumljena Hatidže odmah zatraži da se Nigar izbaci iz palače, dok Hurem zahtijeva da se poštuje osmanski zakon prema kojem samo sultan može odlučiti o Nigarinoj sudbini.

Image
Foto: RTL

Ujedno se potajno nada da će Nigar stati na njezinu stranu i da će se zajedno osvetiti Ibrahimu i Hatidži. No plan će joj pokvariti sultanovo pismo namijenjeno Firuze…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će Hurem učiniti kada dozna da je Sulejmanova nova miljenica još uvijek živa i kako se Sulejman suočio s Ibrahimovom bahatošću? Odgovore možete doznati u novoj epizodi serije "Sulejman Veličanstveni" u utorak, 5. veljače u 21 sat na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo