hdz predstavio izborni program / Šuica u Sisku: 'Trudit ćemo se da Hrvatska bude jaka u EU, da bude bez dviju brzina'

Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Dodala je i kako očekuje da će građani glasovati za HDZ-ovu listu zbog niza projekata koji se već provode u Sisačko-moslavačko

1.5.2019.
22:42
Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Skupina HDZ-ovih kandidata s liste za izbore za Europski parlament predvođena Dubravkom Šuicom posjetila je u srijedu Sisačko-moslavačku županiju u kojoj su predstavljali svoj izborni program, a poručeno je i kako žele Hrvatsku "bez dviju brzina".

"Trudit ćemo sa da Hrvatska bude jaka u Europskoj uniji, kao što je već dokazala, da bude jaka u vanjskopolitičkom smislu, da bude Hrvatska bez dviju brzina, dakle, Hrvatska u Schengenu i Hrvatska, u konačnici u eurozoni. To je ono za što ćemo se zalagati u Europskom parlamentu, uz niz drugih aktivnosti, o kojima smo već govorili", rekla je Šuica uoči motivacijskog skupa u Sisku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i kako očekuje da će građani glasovati za HDZ-ovu listu zbog niza projekata koji se već provode u Sisačko-moslavačkoj, ali i drugim županijama. Gotovo sve investicije, koje su u tijeku, kako je rekla, provode se uz pomoć europskih fondova. Pritom je spomenula investicije Poduzetničkog inkubatora u Novskoj, modernizaciju prometnica, sisačku luku, dovršetak 19 kilometara autoceste Zagreb - Sisak, izgradnju paviljona u sisačkoj Općoj bolnici i druge.

Prije dolaska u Sisak, kandidati HDZ-a su najprije posjetili Popovaču i Kutinu, gdje su se družili s građanima. U Novskoj su obišli gradilišta Poduzetničkog inkubatora i budućeg Dječjeg vrtića, a  s građanima su se družili i u Jasenovcu. Po dolasku u Sisak, najprije su obišli gradilište središnjeg paviljona Opće bolnice, nakon čega su su se na gradskoj šetnici uz Kupu sastali sa Siščanima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Šuicu su bili još i Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo