Dobro se dobrim vraća / Sugrađanima pomogao kad im je bilo najpotrebnije, oni mu zauzvrat platili autoškolu!

Image

Marinko Vuletić koji živi u Rijeci odrekao se ušteđevine koju je namijenio za plaćanje polaganja vozačkog ispita

20.11.2019.
9:33
VOYO logo


Dubrovčanin Marinko Vuletić koji u Rijeci živi pet godina prije približno mjesec dana pomogao je nekolicini sugrađana nabavom drva prije dolaska zime, a zbog toga se odrekao i ušteđevina koju je prvotno bio namijenio za plaćanje polaganja vozačkog ispita u autoškoli.

No, još jednom se potvrdilo da se dobro dobrim vraća, pa je tako neumorna humanitarka Jasna Vrhovec uspjela dogovoriti Marinku besplatno polaganje vozačkog ispita, piše Riječanin

“Sjećate li se Marinka? Onog Dubrovčanina što je poklanjao drva za ogrjev? Taj čovjek, taj Marinko Vuletić dao je svoju ušteđevinu koju je namijenio za polaganje vozačkog ispita u autoškoli da bi potrebitim sugrađanima osigurao toplu zimu. Ponukane tim dobrim djelom Goga La Nibo i ja smo se dogovorile da ćemo mu osigurati tu autoškolu pa makar i po trepavicama hodale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mailovi nisu urodili plodom, pa sam napisala jedno veče post, a drugo jutro me dočekala poruka u inboxu od drage Suzana Draganić Đekanović da mu poklanja zajedno sa svojim zaposlenicima osposobljavanje u autoškoli Madcar u cijelosti, a od osoblja Medicine rada i sporta”  Marinko je dobio besplatan liječnički pregled.

Ne postoje te riječi hvale, svima njima koje sam gore navela, kojima bismo se Goga i ja mogle zahvaliti. To su ljudi koji se trude biti nesebični, ali se i trude da svijet iza njih ostane dobar. Hvala vam. A ti Marinko budi pažljiv na satu, ne maltretiraj djecu i slušaj predavače. Ipak si postao đak-prvak.” 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo