Samo mjera opreza? / Sudac pustio na slobodu nasilnika koji je premlatio trudnicu

Image
Foto: Shutterstock

Nakon kriminalističke istrage je jučer poslijepodne policija izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignuta kaznena prijava

15.6.2019.
14:45
Shutterstock
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu pred sucem istrage tražilo je istražni zatvor za 66-godišnjeg A.R. koji je u četvrtak oko 19 sati letvom premlatio troje članova obitelji Begonja, 33-godišnju trudnicu i njezine roditelje, oca Ivana (61) i majku Maru (59), no sudac istrage pustio ga je na slobodu, piše 24sata.

Nakon kriminalističke istrage je jučer poslijepodne policija izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignuta kaznena prijava zbog sumnje u nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Mari slomio ruku, nakon čega je pred njezine dvije djevojčice napao trudnicu, slomivši joj ruku te je naposlijetku napao i njezina oca Ivana i slomio mu prst.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadaču je određena mjera opreza, odnosno zabrana približavanja obitelji. 

Obitelj je u petak cijeli dan bila u šoku zbog sukoba sa susjedom, koji im ne dozvoljava parkiranje na zajedničkom putu, a u četvrtak navečer ga je isprovocirala činjenica da je 33-godišnja trudnica na sporno mjesto stala na dva sata, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo