SUTRA NOVO ROČIŠTE / Sud nije donio odluku o Zdravku Mamiću, prihvaćena jamčevina za njegovog sina Marija

Zagrebački Županijski sud u četvrtak je razmatrao prijedloge nekretnina, koje je kao jamčevinu za izlazak iz istražnog zatvora ponudio izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i dvojica njegovih suosumnjičenika

10.12.2015.
14:51
VOYO logo

Županijski sud prihvatio je jamčevinu za Marija Mamića, dok je za SandraStipančića odbijena.

Odluka o jamčevini Zdravka Mamića danas nije donesena, odgođena je zbog dodatnih vještačenja dokumentacije nekretnina, a novo ročište zakazano je za sutra u 9:30 sati kada ćemo znati hoće li šef Dinama ostati u pritvoru ili će se braniti sa slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, zagrebački Županijski sud u četvrtak je razmatrao prijedloge nekretnina, koje je kao jamčevinu za izlazak iz istražnog zatvora ponudio izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i dvojica njegovih suosumnjičenika.

Da će za izlaz iz istražnog zatvora umjesto 14 milijuna kuna u gotovini ponuditi nekretnine svojih prijatelja Mamić je poručio još u utorak putem svojih odvjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da neće ponuditi gotov novac čak i da sud iz prvog pokušaja prihvati sve ponuđene nekretnine, Uskok na tu odluku ima pravo žalbe, što će sigurno i iskoristiti, tako da Mamić i ostali iz zatvora najvjerojatnije neće izaći ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo